Looking Out of a Skyscaper

LEDIGA JOBB

VILL DU BLI EN AV OSS? 

 

Provisionsbaserad säljare till Nordic Dresscode – nu söker vi regionssäljare till vårt säljteam.

 

                                          

VI SÖKER DIG SOM...

…brinner för försäljning, älskar att resa, vill arbeta på ett framåtsträvande och seriöst bolag med en bred produktportfölj och vill utvecklas både personligen och som säljare. Tjänsten innehåller stor frihet under ansvar där du själv planerar och lägger upp din försäljning inför kundbesöken. För detta krävs det att du är kreativ och gillar utmaningar samtidigt som du är organiserad och strukturerad för att kunna vara effektiv. Som person är du stabil och förtroendeingivande och brinner för att göra kunden nöjd. Du har en universitets eller högskoleexamen och flera års gedigen erfarenhet från att arbeta med människor.                         

 

Du har B-körkort med tillgång till egen bil, mobiltelefon och dator. Du är självständig och trivs när du själv planerar, sätter mål och uppnår dem. Din positiva grundsyn och människokännedom gör att du som person uppskattas av andra och du lämnar ett professionellt och positivt avtryck i möten med andra människor. För dig är det viktigt att arbetet är roligt och utmanande och du får energi av att sälja, träffa människor och hålla många bollar i luften.

 

ARBETSUPPGIFTER

  • Bearbeta nya och existerande kunder på fältet via säljmöten hos kund.

  • Driva din egen försäljning med eget budget- och försäljningsansvar.

  • Sälja in företaget och vara företagets ansikte utåt.

 

PLACERING

Du arbetar inom Sverige och säljer i första hand i den region du bor. Resor till huvudkontoret i Västerås och även till andra regioner i landet kommer att förekomma.

 

SPRÅKKUNSKAPER

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Eftersom vi även har kunder i flera länder i Europa är andra språkkunskaper meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande och sökande mellan 30-55 år för att matcha åldersstrukturen hos merparten av våra kunder.

 

VILLKOR

Säljagent med provisionsbaserad lön och möjlighet att så snart en stadig leverans uppnåtts erbjudas tillsvidareanställning med fast och rörlig lön.

 

OM FÖRETAGET

Nordic Dresscode erbjuder klädkodsutveckling och kostymer, uniformer, accessoarer, profilkläder och professionella arbetskläder till företag. Vårt helhetskoncept utgår från våra kunders behov och syftar till att skapa rätt klädsel för alla typer av situationer. I vårt arbete med utveckling av klädkod till företag genomför vi också specialåtaganden för kläder vid särskilda tillfällen och måttanpassade lösningar. Vår målgrupp är företag som har höga krav på passform och kvalitet och en ständig strävan efter att de anställdas kläder ska bidra till att lyfta företagets varumärke. 

 

Vi har effektiva leveranser där produkterna går direkt från våra leverantörer till kunden utan onödiga mellanhänder. Vi arbetar med långa affärsrelationer där förtroende och tillit byggs genom långsiktig kvalité och omsorg för att säkerställa att våra leveranser i alla hänseenden stämmer överens med kundens varumärke. 

 

Vi arbetar endast med seriösa leverantörer med krav på hög kvalitet i sina produkter. 

 

Nordic Dresscode startades i januari 2014 med kontor och ateljé i Västerås. Företaget har främst fokuserat på den svenska marknaden och har idag kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Ungern, England, Italien, Österrike och Spanien.

 

ANSÖKAN

CV och personligt brev skickas till rekrytering@nordicdresscode.se. För frågor om tjänsten skicka email till info@nordicdresscode.se.

BESÖK OSS

Nordic Dresscode AB

Slakterigatan 5

(Besöksadress Slakterigatan 3)

721 32 Västerås

KONTAKTA OSS

021-14 47 77

info@nordicdresscode.se

 

 

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

08.00-16.00

Lunchstängt 12.00-13.00

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon