Networking Event

MEDARBETARE

KULTUR

För oss är företagskultur något vi skapar i hur vi beter oss, vilka värderingar vi har och hur vi själva och andra uppfattar vårt varumärke. Att aktivt bygga vår kultur och ständigt arbeta med att lyfta fram det positiva i kulturen stärker känslan av samhörighet internt och upplevelsen av ett starkt varumärke externt. Våra medarbetare är bolagets absolut viktigaste tillgångar. Tillsammans besitter vi den kunskap och kompetens som skapar och upprätthåller vårt varumärke och som bygger förtroende och långsiktigt hållbara relationer med våra kunder och leverantörer. Det är det som skapar

värde i bolaget. Alla anställda inom Nordic Dresscode ska känna att de i sin yrkesroll får utlopp för sin fulla potential och en möjlighet att utvecklas utifrån sin egen förmåga. Det innebär att känna ansvar för sin leverans och frihet att själv utveckla sin roll för att kunna växa tillsammans med företaget.

 

VD / Delägare

+46 705 129 687

judith.boroczki@nordicdresscode.se

 

 

JUDITH BÖRÖCZKI
LILLA MAJER

Inköpare/Designer

+46 705 129 687

 

 

NURGUL NURBEK

Brodyr - Sömnad - Lager

nurgul.nurbek@nordicdresscode.se

 

 

TAMARA VIRTANEN

Ateljé/Sömmerska

virtanentamara@gmail.com

 

 

VILL DU BLI EN AV OSS?

Vi söker kontinuerligt duktiga medarbetare till vårt framgångsrika team. Om du är en person som brinner för att göra kunden nöjd, älskar att leverera och inte tvekar att kavla upp ärmarna och köra extra hårt för att nå en viktig deadline kan du vara rätt person för Nordic Dresscode. Hos oss arbetar alla med att utveckla sin roll och kvalitén till våra kunder. Det är så vi säkerställer att företaget alltid utvecklas i takt med våra kunders behov. Vi har roller inom försäljning, marknadsföring, logistik, kundorderhantering, webdesign, sömnad och produktleverantörsutveckling. 

BESÖK OSS

Nordic Dresscode AB

Slakterigatan 5

(Besöksadress Slakterigatan 3)

721 32 Västerås

KONTAKTA OSS

021-14 47 77

info@nordicdresscode.se

 

 

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

08.00-16.00

Lunchstängt 12.00-13.00

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon