bIMG_6162b

OM OSS

FÖRETAGET

Nordic Dresscode etablerades 2013 i Västerås. Affärsidén växte fram redan 2005 då de båda grundarna möttes för första gången och började planera affärsverksamheten. I början levererades måttanpassade, specialdesignade och skräddarsydda kläder till privatpersoner och företag. Initialt var fokus på personliga leveranser till det lilla och medelstora företaget. Under Nordic Dresscodes första år lades stort fokus på att trimma beställningsförfarandet och förbättra kvalitén i varje leverans för att under 2015 kunna leverera med samma höga kvalitet och kundnöjdhet även till stora företag.

 

Idag har vi en stabil grund som medger stora leveranser till medelstora och stora företag. Vi är 14

personer som arbetar med att leverera kläder till företag och privatpersoner i Sverige, Danmark, Tyskland, Italien, Österrike och Ungern. För oss är inga utmaningar för stora, vi brinner för att hitta företagslösningar som stärker både kundens varumärke och de anställdas självkänsla. För oss är ingenting omöjligt och vi gör vårt yttersta för bästa möjliga leverans när det gäller funktion såväl som passform och design.

I VÅR ATELJÉ

Vår målgrupp är företag med höga och ofta speciella krav på passform som ibland kräver ett skrädderiarbete utöver eller i samband med själva klädleveransen. I vår syateljé gör vi dagligen allt från justeringar, tillägg och ändringar till underhåll av kläder för att säkerställa att passform och kvalitét alltid stämmer överens med kundens önskemål. Vi har 25 års erfarenhet från kostymsömnad och arbetar med moderna industrimaskiner som gör att vi kan hantera alla sorters tyger och sömmar i alla sorters plagg. Vi har även möjlighet att när situationen så kräver göra skräddarsytt.

 

Passformen på en kostym eller uniform kan påverkas av flera saker. Att göra kostymen figursydd och måttanpassad är viktigt för ett bra slutresultat och det är minst lika viktigt att från början välja rätt modell och rätt storlek. När vi har en ny kund brukar vi därför inför leverans av kostymer eller uniformer besöka kundens anläggningar och måtta all personal för att säkerställa en perfekt passform för samtliga medarbetare. Medarbetarnas mått sparas sedan i vår databas så att vi kan garantera rätt storlek och individuell måttanpassning för lång tid framåt.

VÅR EGEN KOLLEKTION

Nordic Dresscode grundades med drömmen att en dag kunna erbjuda en egen kollektion. Visionen var att skapa ett modernt klädsortiment med traditionella inslag och hög hållbarhet. Med en egen tillverkning säkerställer vi att plaggens hållbarhet, design och passform är lika bra som produktionen och tygernas färgsättning.

 

Under 2017 producerades vårt första sortiment med ett urval av skjortor, byxor, klänningar, kostymer, jackor, slipsar och fickdukar. Varje plagg är noga utformat med tanke på kvalitet, funktion, skötsel och med ett särskilt fokus på detaljer. Tack vare blandningen av material och färger, kan våra uppsättningar matchas om och om igen. Vår produktion är även omsorgsfullt utförd ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv så att alla som bär Nordic Dresscodes kläder kan göra det med stolthet.

 

För större kunder skapar vi specialdesignade kollektioner utifrån verksamhetens behov med målet att stärka kundens egna varumärke samtidigt som vi bidrar till att skapa delaktighet och arbetsglädje hos medarbetarna.

BESÖK OSS

Nordic Dresscode AB

Slakterigatan 5

(Besöksadress Slakterigatan 3)

721 32 Västerås

KONTAKTA OSS

021-14 47 77

info@nordicdresscode.se

 

 

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

08.00-16.00

Lunchstängt 12.00-13.00

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon