bIMG_6173b-2

PROCESSEN

1. MÖTE & BEHOVSANALYS

Första steget är att vi genomför en behovsanalys genom intervjuer av nyckelpersoner i företag och ledning. Därefter tar vi fram en analys med förslag på en klädkod. Det kan vara alltifrån skyddskläder till skräddarsydda plagg såsom individanpassade kostymer. Med hänsyn till de olika roller som finns i verksamheten samt deras funktioner, ingår det även att stärka företagets

kommunikativa identitet, externt som internt. 

2. PROVKOLLEKTION & BESTÄLLNING

Utifrån förslaget på klädkoden tar vi fram ett produktförslag som vi tillsammans går igenom. Vid behov görs en justering för att säkerställa att samtliga plagg överensstämmer med verksamhetens behov med avseende på utseende, kvalitet, kostnad och leveransförmåga. När produktförslaget är godkänt tar vi hem prover på kläder, skor, accessoarer och eventuella övriga plagg för ett slutgodkännande av material, färg och design. Vi arbetar med provkollektioner, personlig måttagning och justering vilket innebär måttanpassning vid behov utöver annan självklar förädling som tryck, brodyr och sortering.

3. LEVERANS & UPPFÖLJNING

Det är viktigt att varje leverans går rätt vid varje enskilt tillfälle. Vi tar fram en leveransplan utifrån varje verksamhets förutsättningar. På detta sätt säkerställer vi att vår kunddatabas och beställningsportal har rätt plagg i rätt storlek kopplat till rätt person på rätt arbetsplats. En normal leverans tar vanligtvis 3-7 arbetsdagar. 

BESÖK OSS

Nordic Dresscode AB

Slakterigatan 5

(Besöksadress Slakterigatan 3)

721 32 Västerås

KONTAKTA OSS

021-14 47 77

info@nordicdresscode.se

 

 

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

08.00-16.00

Lunchstängt 12.00-13.00

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon