Businessmen on Staircase

Förtroende, Kvalitet

& Nytänkande...

Affärsidé och värdegrund

 

Nordic Dresscodes affärsidé är att erbjuda företagslösningar för profilkläder, arbetskläder och skyddskläder. Vi arbetar också med utveckling av dresscodekoncept och specialåtaganden av företagskläder till alla typer av verksamheter.

 

Hållbart ansvar

Verksamheten inom Nordic Dresscode ska bedrivas på ett sätt som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart. För oss betyder det att ta hänsyn till både nuvarande och framtida generationers behov.

 

I vår affärsmodell går produkter direkt från producenten till kunden utan mellanlagring eller ompackning, tryck och brodyr görs i möjligaste mån redan hos producenten. Syftet med detta är att minimera kostnaden för kunden och få en effektiv logistik. På detta sätt bidrar vi till minskade transporter och en leveranskedja som både är effektiv och ekonomiskt hållbar.

 

Vi strävar alltid efter ett långsiktigt leveransåtagande gentemot våra kunder. För att kunna ge bästa möjliga service och kvalitet och samtidigt erbjuda en långsiktighet i våra åtaganden väljer vi trygga leverantörer av våra produkter.

 

Våra värdeord

Våra värdeord avspeglar den känsla som vi och våra kunder ska känna i varje relation med Nordic Dresscode internt såväl som externt.

  • Förtroende,

  • Kvalitet,

  • Nytänkande. 

 

Förtroende

För att skapa bästa möjliga värde för varje kund krävs en hållbar relation och ett starkt förtroende till våra kunder och våra leverantörer. Detta förtroende gör det möjligt för alla parter att skapa värde och långsiktighet i våra affärer.Varje medarbetare inom Nordic Dresscode är anställd genom sina egna meriter och för sin egen förmåga att skapa värde till företaget och dess kunder. Detta innebär att varje anställd har företagets förtroende att arbeta med stor egen frihet och stort eget ansvar i syfte att hitta bästa möjliga sätt att skapa högsta möjliga värde för våra kunder.

 

Kvalitet

Vi strävar alltid efter högsta möjliga upplevelse av omtanke och kvalitet i det vi gör. Vi är stolta när såväl de små detaljerna som helheten fungerar.  

 

Nytänkande

Vår inställning är att även de bästa funktioner och processer går att utveckla så att de blir ännu bättre. Vi har därför som målsättning att alltid vara öppna för tankar och förslag på hur vi själva såväl som vår kvalitet, våra leveranser och våra kundrelationer kan förbättras.

Uppdrag

 

För oss är det en hederssak att vårda våra kunders integritet.

Vi försöker att anpassa våra uppdrag och åtaganden så att de i möjligaste mån passar in i våra kunders processer. Detta i syfte

att bidra till att i varje leverans stärka våra kunders verksamhet och varumärke. Våra säljare arbetar individuellt eller i team beroende på situation. De är strategiskt utplacerade för att vi vid behov kunna

komma ut för ett personligt möte när det behövs samt följa upp leveranser och med kort varsel lösa plötsligt uppkomna behov.

BESÖK OSS

Nordic Dresscode AB

Slakterigatan 5

(Besöksadress Slakterigatan 3)

721 32 Västerås

KONTAKTA OSS

021-14 47 77

info@nordicdresscode.se

 

 

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

08.00-16.00

Lunchstängt 12.00-13.00

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon